Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 44 times 0 Answers
0
وقت به خیر من مدارکم و ترجمه ها رو فرستادم برای کالج البته بدون مدرک دولینگو بعد اینو گفتن بهم میخوام ببینم الان من ۶۵۰ رو پرداخت کنم پذیرشم رو میدن؟ یا احتمال داره یهو رد کنن ؟
2021-09-14 07:44:00
Canada
مهاجرت
#میخوام ببینم
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#میخوام ببینم
، وقت به خیر من یکم پیچیده دارم ناک شغلی که همسرم من تقریبا ۵ سال توش سابقه داره ۲۱۳۴ هست حالا تقریبا دو ساله که بیزینس خودش رو راه اندازی کرده و تو این مدت نیروی کاری نداشته بیزینس خودش کارگاه تولیدات مایعات خودرویی، (پروانه کسب از وزارت صنعت و معدن، نوع شخص حقیقی، نوع فعالیت تولیدی، همراه با برند تجاری ثبت شده) حالا میخوام ببینم آیا این شغل رو میشه توی ناک ۲۱۳۴ دسته بندی کرد؟ ناک ۲۱۳۴ مربوط به مهندسی شیمی هست و چون رسته ی شغلی پروانه کسبش هم "بسته بندی مواد شیمیایی" هست، میشه گفت که عنوان شغلی
2021-09-29 02:28:00
#Saskatoon
[میخوام ببینم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
ببینید من ویزا تحصیلی اقدام میکنم و همسرم به عنوان همراهم اپن ورک اقدام میکنن بصورت همزمان، من قبلا بایو انجام دادم ولی همسرم انجام ندادن حالا میخوام ببینم بعد سابمیت پرونده ام که همسرم هم به عنوان همراهم است ایا فرایندش بررسی اش شروع میشه؟ یا بعد انجام بایو همسرم شروع میشه؟
2021-10-13 08:35:00
#Canada
[میخوام ببینم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من امتیازم ۶۲ است ولی با امتیاز دختر خالم که ساسکاچوان زندگی میکنه میشم ۸۲ ناکم هم مدیر پروژه مهندسی عمران هست الان سابمیت کردم احتمال داره دراو بشم بخاطر مجموع امتیاز بالا بعد بخاطر امتیاز شخصی پایین ویزام نیاد؟ اینو جایی شنیدم میخوام ببینم چقدر درسته
2021-10-21 02:12:00
#Saskatoon
[میخوام ببینم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
48
Views
توی یکی دو ماه اخیر کسی از توی کانادا درخواست تمدید ویزا و پرمیت نکرده؟ چقدر زمان برده پاسخ بدند؟ من هفته پیش درخواست دادم الان باید برای وکالتنامه پاسم رو بفرستم مکزیک میخوام ببینم اگه ۲ ۳ هفته ای جواب میدن فعلا برای وکالتنامه دست نگه دارم ولی اگه زمان میبره و ببش از یکماه باید منتظر موند وکالتنامه ام رو انجام بدم
2022-01-23 01:49:00
#Montreal
[میخوام ببینم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
48
Views
من کارشناسی و ارشد رو بیوشیمی خوندم و میخوام ببینم برای کار پایان نامه بهتر هست روی سرطان و یا رتینوپاتی کار کنم و یا روی نانوپارتیکلها و میکروبی که برای دکتری بتونم راحت تر فاند بگیرم؟
2020-12-08 09:22:01
#Montreal
[رتینوپاتی ]
[نانوپارتیکلها ]
[میکروبی ]
[سرطان ]
[بیوشیمی ]
[ کار پایان نامه]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من فرم برگشت پول رو پر کردم. و سابمیت کردم بعد یهو از تو سایت پرید بیرون ولی بک که زدم صفحه ی کانفرمیشن رو بهم داد. اما هیچ ایمیلی واسه خودم یا نمایندم نیومده میخوام ببینم این درسته ؟ ایمیل نمیدن ؟
2020-12-05 09:12:15
#Montreal
[ایمیل]
[کانفرمیشن ]
[مهاجرت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
من ویزای دانشجویی برای ارشد تا ۲۰۲۰ دارم، از دانشگاه ETS مونترال پذیرش داشتم، یک بار پارسال ورود داشتم ثبت نام نکردم بعد از ۲۰ روز برگشتم ایران الان میخوام پذیرش بگیرم از یک کالج میخوام ببینم برای ورود مجددم به کانادا مشکلی هست؟ آفیسر ممکنه ازم ایراد بگیره؟
2020-12-05 08:19:57
#Montreal
[ویزای دانشجویی]
[دانشگاه ]
[ETS ]
[آفیسر ]
[کانادا]
[ایران]
[کالج]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام...وقت به خیرکسی در رشته های هنر مقاله در ژورنالهای isi به چاپ رسونده؟یه سوال در این مورد داشتم
2023-02-10 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
، وقت به خیر من یکم پیچیده دارم ناک شغلی که همسرم من تقریبا ۵ سال توش سابقه داره ۲۱۳۴ هست حالا تقریبا دو ساله که بیزینس خودش رو راه اندازی کرده و تو این مدت نیروی کاری نداشته بیزینس خودش کارگاه تولیدات مایعات خودرویی، (پروانه کسب از وزارت صنعت و معدن، نوع شخص حقیقی، نوع فعالیت تولیدی، همراه با برند تجاری ثبت شده) حالا میخوام ببینم آیا این شغل رو میشه توی ناک ۲۱۳۴ دسته بندی کرد؟ ناک ۲۱۳۴ مربوط به مهندسی شیمی هست و چون رسته ی شغلی پروانه کسبش هم "بسته بندی مواد شیمیایی" هست، میشه گفت که عنوان شغلی
2021-09-29 02:28:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
روزبخیر من لیسانس و ارشد مترجمی انگلیسی خوندم ناک ۵۱۲۵ و حذفی هست در ناک ۱۱۲۳ مارکتینگ استانی ساسکاچوان OID دعوتنامه گرفتم شانسی برای قبول شدن هست؟ با نامه های شغلی میتونم تفاوت رشته با سابقه کار رو توجیه کنم؟
2021-09-06 08:18:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
من مدارکم رو توی آریما آپلود کردم اولش Deposit بود بعد ایمیل اومد رفتم دیدم شده Filed، الان دوباره نگاه کردم شده Deposit? این طبیعیه؟
2021-08-31 14:50:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
من پذیرش کاندیشنال دارم برا اصل مدارکم و انصراف از دانشگاه الانم که تو اکسپتنس لتر نیومده و فقط تو offer of admission هست الان من برا ویزا اصلشون رو میتونم بذارم به نظرتون چیزی در موردش تو کاورلتر بگم؟ یا نگم مشکلی پیش میاد؟
2021-10-10 16:31:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
برای ترجمه کلا چند نسخه بگیرم؟ برای تحصیل شاید اقدام کنم در اینده هم برای اقامت؟ دارالترجمه میگه همین الن تعداد نسخه ها تو اعلامکن بعد ترجمه انجام نمیدیم و اینکه مدت اعتبار ترجمه ها بدون مهردادگستری ۶ماهه هست؟!
2021-09-14 16:30:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
برای بایو چطور میشه نوبت گرفت قبل از سابمیت میشه نوبت ها رو چک کرد؟
2021-08-31 07:11:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal